Ajankohtaista

22.12.2017
Iloista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018! Lämpimät kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Ruoka on meille kaikille tärkeä asia ja tänäkin vuonna olemme halunneet omalta osaltamme auttaa vähävaraisia suomalaisia lapsiperheitä jouluruokien hankkimisessa. Olemmekin lahjoittaneet tämän vuoden joulutervehdyksiin ja muistamisiin varatut varat jälleen MLL:n ja SPR:n yhteiseen Hyvä Joulumieli -keräykseen.

25.9.2017
Facebook-sivumme on avattu, seuraa meitä ja pysy ajan tasalla!

22.12.2016
Herkullista Joulua ja Iloista Uutta Vuotta 2017! Monet kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille vuodesta 2016. Hyvä ruoka on meille kaikille tärkeää. Tänä vuonna haluamme tarjota maukasta jouluruokaa mahdollisimman monelle suomalaiselle ja olemmekin lahjoittaneet tämän vuoden joulutervehdysvaramme MLL:n ja SPR:n yhteiseen Hyvä Joulumieli -keräykseen. Keräyksellä hankitaan kotimaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

23.12.2015
Rauhallista Joulua ja menestystä Uuteen Vuoteen 2016! Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Halusimme tänä vuonna perinteisten joulutervehdysten sijasta tehdä jotain erityisen hyvää ja päätimme lahjoittaa joulutervehdysvarat vaikeassa tilanteessa olevalle yksinhuoltajaäidille. Lisää voitte lukea tästä tiedotteesta.

24.12.2014
Maukasta Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015! Lämmin kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, ystäville, kuluneesta vuodesta 2014.

15.3.2013
Kuluttajapalvelumme sähköpostissa on ollut muutaman kuukauden ajan teknisiä ongelmia, jotka huomattiin vasta nyt. Ongelmat ovat nyt korjattu ja kuluttajapalvelu toimii taas normaalisti. Mikäli ette ole saaneet vastausta tiedusteluihinne, otattehan yhteyttä uudestaan kuluttajapalvelu@heineurofood.com. Pahoittelemme tapahtunutta.

1.5.2011
Reseptikilpailu on ratkennut! Voittajat löytyvät täältä.

11.1.2011
Olemme tutkineet koko raaka-aineiden toimitusketjumme saksalaisista elintarvikkeista löytyneiden korkeiden dioksiinipitoisuuksien vuoksi. Voimme varmuudella todeta, että Hein-tuotteiden valmistuksessa ei missään vaiheessa ole käytetty raaka-aineita, jotka sisältäisivät dioksiinia. Voitte siis jatkossakin nauttia laadukkaista tuotteistamme turvallisin mielin.

25.11.2010
Uudet sivut avattu! Sisältöä lisätään koko ajan.