Keräilykampanjan säännöt

Keräilykampanjan järjestää Hein Euro-Food Service Scandinavia Oy. Keräilykampanja koskee 10.5. – 31.7.2017 välisenä aikana ostettuja Dieter Hein-tuotteita. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset yksityishenkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan järjestelyjen kanssa. Kampanjan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden sääntöjen mukaisesti. Kampanjalahjoja voi kerätä useampia, mutta kutakin Dieter Hein-tuotteen hankintahintaa/-kuittia voi käyttää vain kerran.

Ostamalla Dieter Hein-tuotteita vähintään 10 eurolla ja toimittamalla kuitit ja osallistujan yhteystiedot järjestäjälle, saa lahjaksi Hein-keräilyrekan (19 cm pitkä, arvo noin 10 euroa). Vaihtoehtoisesti ostamalla Dieter Hein-tuotteita vähintään 20 eurolla ja toimittamalla tiedot järjestäjälle, saa lahjaksi kahvilusikkasetin (alpakkaa, 6 kpl säilytysrasiassa, arvo noin 20 euroa). Dieter Hein-tuotteen arvona käytetään alkuperäistä tuotteen hankintahintaa sisältäen arvonlisäveron. Kampanjaan hyväksyttävän tuotteen pitää olla hankittu suoraan ilman välikäsiä Dieter Heinin jälleenmyyjältä, joka myy tuotteita julkisesti. Toimitettujen ostotositteiden hankintahinnat lasketaan yhteen ja mikäli lahjoihin vaadittavat summat täyttyvät, toimitetaan lahjat järjestäjän toimesta postitse ilmoitettuun osoitteeseen. Lahjoja on varattu runsas, mutta rajallinen määrä. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa lahjoja ilman erillistä ilmoitusta oman harkintansa mukaan vastaavaan, mikäli kampanjaan varatut lahjat loppuvat.

Keräilykampanjaan lasketaan mukaan ostokuitit, jotka on päivätty kampanja-aikana 10.5. – 31.7.2017. Kuittien ja hakemuksen pitää olla perillä järjestäjällä viimeistään 18.8.2017. Lahja toimitetaan hakemuksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Lahja toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Lahjoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muiksi hyödykkeiksi.

Kampanjaan voi osallistua lähettämällä yhteystiedot ja kuvat alkuperäisistä kuiteista sähköpostilla osoitteeseen kampanjat@heineurofood.com. Kuitit voi myös lähettää postitse osoitteeseen "Hein Euro-Food Service Scandinavia Oy, Pansiontie 45, 20210 Turku". Kuittien mukaan lähetykseen tulee liittää tieto valitusta lahjasta/lahjoista sekä osallistujan koko nimi ja postiosoite, johon lahjat halutaan lähetettävän. Liittämällä mukaan sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron, voi järjestäjä tarvittaessa ottaa yhteyttä osallistujaan.

Järjestäjä ei palauta tositteita, joten mikäli osallistuja tarvitsee kuittia esimerkiksi samalla kuitilla olevan jonkin muun tuotteen takuuta varten, vastaa osallistuja itse kuitin kopioinnista. Hakemukset käsitellään 30 pv kuluessa niiden saapumisesta. Järjestäjä ei käsittele puutteellisilla tiedoilla varustettuja hakemuksia eikä uudelleenlähetä noutamattomia lahjoja. Järjestäjä ei lunasta puutteellisilla postimaksuilla varustettuja postilähetyksiä eikä vastaa lähetysten saapumisesta perille. Osallistuja vastaa lähetysten saapumisesta järjestäjälle ja siitä aiheutuvista kustannuksista, kuten esimerkiksi lähetyksen kirjaamisesta mikäli osallistuja haluaa varmistaa lähetyksen saapumisen perille kirjaamalla sen. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista veroseuraamuksista.

Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.